Wednesday, November 18, 2009

Supernopeat Lindströmin pihvit



Lindströmin pihvit on suomalainen herkku, jota on tarjottu "gourmet-elämyksenä" hyvällä menestyksellä ulkomaisille tuttaville. Hyvät Lindströmin pihvit ovat paljon parempia kuin tavalliset jauhlihapihvit! Makoisat Lindströmin pihvit saa aikaiseksi nopeasti ja helpoista aineksista. Kaikkein nopein kokki tekee taikinan yleiskoneella, jolloin sen tekemiseen meneen tuskin viittä minuuttia. Koska pihvejä tulee runsaasti, käytän usein ajan säästämiseksi kahta pannua. Paistamiseen ei tarvitse paljoa rasvaa, sillä pihveistä irtoaa paistettaessa nestettä.


4 annosta

500 g naudan jauhelihaa
1 pussi ranskalaista sipulikeittoainesta
2 dl rahkaa
n. 200 g etikkapunajuurta (2 kpl) karkeana raasteena
1 kananmuna

1. Silppua etikkapunajuuret yleiskoneessa tai raasta ne.
2. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

3. Muotoile taikina pihveiksi.
4. Paista pihvit pannulla kypsiksi.

No comments: