Minestrone alla Terza
- Pari litraa liha-, kana- tai kasvislientä
- Keittokasviksia 300-400 grammaa (kaupoista saa sellaisia muoviin pakattuja valmiiksi pilkottuja, ne käyvät täydellisesti), mukana purjoa
- Pikkupussi hemapaa (herne-maissa-paprikaa)
- Pari valkosipulinkynttä pikku paloina
- Pari isoa perunaa kuorittuna ja pienennettynä 1,5 cm:n kuutioiksi
- Purkki kidney-papuja
- Makaronia, spaghettia 100-200 g
- Naudan jauhelihaa 400 g, kevyesti paistettuna ja maustettuna
- Vähän tomaattisosetta
- Vähän balsamicoa
- Suolaa ja pippuria sekä sopivia yrttejä (oregano, timjami...) maun mukaan
- Valmista liemi.
- Lisää kasvikset kypsentymisjärjestyksessä. Sitten lisää makaroni.
- Sillä välin paista ja mausta jauheliha.
- Mausta keitto ja lisää jauheliha. Anna makujen sekoittua hetken aikaa.
- Tarjoile. Vierelle sopii hyvin esim. patonki ja tsatsiki.
No comments:
Post a Comment