Ohje ei ole oikeastaan alunperin omani, vaan jostakin leipäpaketin kyljestä, mutta ei se mitään.
Tsatsiki
- paketti tuorejuustoa (Philadelfia, Pirkkakin käy, tms.; onko siinä 200 g?)
- puolikas kurkku kuorittuna ja raastettuna
- 1 valkosipulin kynsi hienoksi raastettuna
- valkoviinietikkaa n. 1 tl
- suolaa n. 1/2 tl
- hunajaa n. 2 tl
- vähän mustaapippuria
- Kuori ja raasta kurkku. Pistä se valumaan lävikköön tms.
- Raasta valkosipuli.
- Kumoa tuorejuustopaketti sopivaan astiaan ja sekoita siihen muut aineet (etikan ja hunajan määrä ja suhde on maisteltava sitten lopuksi).
- Lisää hetken aikaa valunut raaste. Sekoita rauhallisesti mutta hyvin. Tarkista maku.
- Anna vetäytyä jääkaapissa kelmun/kannen alla vähintään puoli tuntia.
No comments:
Post a Comment