
Kun keittää lihakeiton kunnolla, siis jo edellisenä päivänä, jotta liemi saa hyvän maun ja liha kypsyy ja lopulta saa rasvan erotetuksi, niin
MITÄ TEHDÄÄN LIEMEEN MAKUA ANTANEILLE KASVIKSILLE?
Nehän eivät enää maistu erityisen hyviltä ja ovat varsin mössääntyväisiä.
Onko joku esimerkiksi tehnyt niistä kasvismössöpihvejä munan ja jauhojen kanssa? Tai jotakin muuta?
Vai pitääkö ne vain heittää pois?
2 comments:
Kyllä liemenkeiton tai liha(miksei myös muun)sopan "jätteistä" tulee hyvä pohja lihamurekkeelle!
Koitapas tehdä vihanneksista kasvissosekeittoa. Tulee ihan uskomattoman herkullista. Paljon muuta ei tarvita joukkoon kuin hieman vettä ja kermaa... tuli vesi kielelle jo ajatuksesta =)
-jokke-
Post a Comment