
Paista kevyesti (!) voissa tai oliiviöljyssä:
300 g broilerinmaksaa
2-3 valkosipulinkynttä
2 cm pätkä kuivaa chiliä
Lisää nämä sitten monitoimikoneeseen yhdessä seuraavien aineiden kanssa:
300 g possunjauhelihaa
1,5 dl korppujauhoa
1-2 rkl provencen yrttejä
1 rkl rose- ja viherpippureita
2 kananmunaa
2-2,5 dl kermaa
3-4 tl suolaa
Käytä monitoimikonetta leikkuuterällä, kunnes massa on tarpeeksi yhtenevää.

Kaada massa kannelliseen, öljyttyyn uunivuokaan (tai useampaan pienempään) — vaihtoehtoisesti vaikka alumiinivuokiin jotka voi peittää foliolla) — ja aseta tämä vuoka isompaan uunivuokaan, johon kaadat kiehuvaa vettä suurin piirtein samalle korkeudelle kuin massaa on. Anna kypsyä 200-asteisessa uunissa 1,5 tuntia.
Kaada massasta eronnut neste pois vuoasta. Jäähdytä rauhassa ja nauti. Parasta kylmänä.
Huom! Tätä ohjetta voi tietysti soveltaa hyvin eri maksojen kanssa. Possujauheliha on kuitenkin hyvää juuri siksi, että siinä on pateeta hyvin sitovaa rasvaa.
No comments:
Post a Comment